Νέα - Ανακοινώσεις

Πρακτική Άσκηση Ανακοινώσεις

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΓ. ΕΣΠΑ - ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 03-3-21
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΣΠΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 12-3-21
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αναρτώνται σήμερα 11.03.2021 τα προσωρινά αποτελέσματα, ΠΙΝΑΚΑΣ_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, για την πρακτική άσκηση του τμήματος Γεωπονίας για το Εαρινό εξάμηνο 2020-21. Οι ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν από 11.03.2021 έως και 18.03.2021, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση  της γραμματείας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έντυπο των ενστάσεων μπορείτε να το βρείτε στα http://agro.uop.gr/index.php/praktiki-askisi/required-documents (είναι το #3)

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πρακτική Άσκηση Νέες Διορίες για εκτός ΕΣΠΑ και λοιπές ενημερώσεις

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Διευκρινήσεις σχετικά με την Πρακτική Άσκηση

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Παρουσίαση Πρακτικής Άσκησης ΕΑΡ 20-21

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ανακοίνωση Ενημέρωσης για Πρακτική Άσκηση - ΕΣΠΑ Φεβ. 2021

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ανακοίνωση Υποβολής Αιτήσεων Π.Α. ΤΕΓΕΩ Φεβρ. 2021

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Εξ' αποστάσεως ή όχι Πρακτικής Άσκησης

 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία καταγραφής των φοιτητών παρακαλείσθε όπως περάσετε στη φόρμα excel τα στοιχεία σας δίπλα στο ΝΑΙ ή στο ΟΧΙ, ανάλογα με το εάν κάνετε ή δεν κάνετε εξ αποστάσεως πρακτική άσκηση. Το excel αυτό, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του φορέα απασχόλησής σας θα πρέπει να το στείλετε στον επόπτη εκπαιδευτικό σας. Το email του επόπτη ή άλλο στοιχείο επικοινωνίας μπορείτε να το βρείτε στο βιβλίο της πρακτικής άσκησης, στα στοιχεία του επόπτη εκπαιδευτικού.

Επιπρόσθετα, στην περίπτωση που είστε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ παρακαλείστε να στείλετε το excel και την υπεύθυνη δήλωση στον επόπτη σας αλλά και στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      
Τα παραπάνω πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 12/11/20. Στην περίπτωση που δεν λάβουν οι επόπτες εκπαιδευτικοί τα παραπάνω αρχεία, θα θεωρηθεί ότι η πρακτική σας άσκηση αναστέλλεται για το διάστημα 7-30 Νοεμβρίου 2020.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Πρακτική Άσκηση Νοέμβριος 2020

 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υφυπουργού κ. Διγαλάκη (υπεύθυνου για θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), οι δυνατότητες που έχετε για το διάστημα από 7- 30 Νοεμβρίου σχετικά με την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης είναι είτε η εξ αποστάσεως εργασία ή η αναστολή της για το ανωτέρω διάστημα.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: 

(1) Ενημερώστε με email το φορέα πρακτικής άσκησης, ενημερώνοντας για την συμφωνία/διαφωνία σας να τεθείτε σε καθεστώς τηλεργασίας.

(2) Δεν μετακινείστε (9/11/2020), για να μεταβείτε στο φορέα πρακτικής άσκησης, διότι η μετακίνηση θα είναι παράνομη. Δεν θα προσμετρηθεί ως ημέρα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης.

(3) Περιμένετε την απόφαση του φορέα περί τηλεργασίας ή αναστολής της άσκησης. Αν ο φορέας σας ζητήσει διευκρινίσεις να επικοινωνήσει στα  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με τη γραμματεία  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Αν ο φορέας δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σχετικά με το ΕΡΓΑΝΗ, πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια αρχή του υπουργείου εργασίας.

(4) Ενημερώστε το συντομότερο, απαντώντας στο παρόν μήνυμα, αν τεθήκατε σε καθεστώς τηλεργασίας ή σε αναστολή. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ Dilosi (1).

ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   επίσης στην γραμματεία  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΚΑΙ ΣΤΟ email ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΣΑΣ! 

(5) Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως, παρακαλώ να μας σταλεί στα   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με τη γραμματεία  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΚΑΙ ΣΤΟ email ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΣΑΣ η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Dilosi (2) ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σας ενημερώνουμε πως οι πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων οριστικοποιούνται αφού δεν έγινε καμία εμπρόθεσμη ένσταση. Τα τελικά αποτελέσματα, των φοιτητών που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το ερχόμενο διάστημα  καθώς και των επιλεγόμενων για την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ  παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης-Ανάρτηση Προσωρινών Αποτελεσμάτων

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πίνακες Πρακτικής Άσκησης Έναρξη 1/11/2020

Επί των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει ένσταση μέχρι τις 12/10/20. Το έντυπο των ενστάσεων μπορείτε να το βρείτε στο http://agro.uop.gr/index.php/praktiki-askisi/required-documents   

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρακτική Άσκηση 11.9.2020

 Υποβολή Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης από 7-30 Σεπτεμβρίου 2020

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 Πρακτική Άσκηση Εαρινό 2019-2020